Nicolae Voiculeț, reacție dură la adresa unor așa ziși “artiști” români care au transformat “Florile dalbe”, într-o incantație satanistă

0

“Sunt profund indignat de videoclipul apărut cu câteva zile în urmă, o blasfemie la adresa tuturor creștinilor, a Crăciunului și a nașterii Lui Hristos!, sustine, revoltat, celebrul naist Nicolae Voiculet.

Este vorba despre un trailer al unui serial de pe Netflix, realizat în România cu sprijinul unor așa ziși “artiști” români care au transformat un colind tradițional românesc, “Florile dalbe”, într-o incantație satanistă:

“Lupul alb a apărut, cu plete dalbe,

continentul s-a temut”…

Un monstru a fost creat… Însă lumea a salvat!

….cinstea vrăjitorului!” flori plete dalbe “

Acești “artiști”, fii ai mândriei, care se cred inteligenți, au născocit alte versuri colindelor noastre, din care lipsește cu desăvârșire tocmai esența – Hristos Dumnezeu!

Asta nu ar fi nimic dar de câteva zile în această lună de post a bucuriei pentru Întruparea lui Iisus Hristos ca om născut din Pururea Fecioara Maria, un ucenic al întunericului a născocit acest videoclip, menit să întunece mințile privitorilor, schimbând cu totul colindul nostru, prefacându-l într-un descântec al întunericului și al morții veșnice.

Lumina este schimbată cu întuneric, bradul este înnegrit, pentagrama care ia clar locul stelei de la Bethlehem, îngerii sunt demoni, păstorii sunt războinici însetați de sânge nevinovat, în locul păcii este proclamată ura -“pe pământ pace și între oameni bună voire”- este schimbat în îndemn clar la anarhie și ură.

Pruncul Sânt este schimbat cu ,,un monstru a fost creeat” iar in locul vieții și al iubirii sunt proclamate prin “descântece dezlegate” lacrimi și moarte.

Cele trei virtuți creștine, – nădejde, credință și dragoste, devin deznădejde, necredință și ură cu termenul ei nou, “toleranță”.

Să nu vă mirați, căci timpul este aproape și cum spun Sfinții Părinți “nu tot cel ce strigă doamne, doamne îndeamnă la mântuirea cea adevărată”/ “mulți hristoși vor veni atunci” și “mulți din necredință vor cădea în ghearele satanei”. Privegheați dar!

Rugați-vă, aveți credință și fiți români!

Și “niciun fie de păr nu va pieri din capul vostru”. Amin!”

Nicolae Voiculeț

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.