Șocant: Șeful IPJ Vâlcea a rămas fără permis de Crăciun!

0

Șeful IPJ Vâlcea a fost lăsat fără permis de conducere, chiar de Crăciun! Comisarul Sorin Ovidiu Oară a fost tras pe dreapta de subalternii săi, care l-au prins când circula cu 125 de km pe oră, în localitate.

Comisarul de poliţie Sorin Ovidiu Oară a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce subalternii săi de la Rutieră i-au reținut permisul de conducere. Incidentul a fost confirmat, pentru EVZ, de oficiali din Poliția Română.

Reprezentanți ai IPJ Vâlcea au transmis că incidentul în care a fost implicat comisarul Sorin Ovidiu Oară a fost înregistrat în cadrul unei acțiuni organizate pe raza întregului județ, în perioada 24-26 decembrie a.c. Pe lângă șeful IPJ Vâlcea, alți 16 șoferi au rămas fără permis de conducere.

„La data de 25 decembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Horezu au depistat pe un sector de drum, pe raza localității Slătioara, cu limită de viteză 70 km/h, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care rula cu o viteză de 125 km/h. Bărbatul a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de 90 de zile”, a transmis IPJ Vâlcea.

Potrivit EVZ, șeful Poliției Vâlcea a mai fost sancționat tot pentru viteză excesivă în urmă cu 7-8 luni. „Atunci a fost un scandal monstru și i-a detașat pe agenții de la Rutieră la vreo 70-80 de km, în județ. Polițiștii au sesizat Corpul de Control al IGPR, care acum se afla la IPJ Vâlcea”, a declarat un agent pentru EVZ.

De cealaltă parte, oficiali din Poliția Română susțin că agenții de la Rutieră au aplicat legea și nu au de să se teamă de repercursiuni.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.