Rareș Bogdan, anunț important despre salariile și pensiile românilor

0

Anunţ important al lui Rareş Bogdan cu privire la pensiile şi salariile a milioane de români. Vestea a fost dată în direct la Romania TV.

Rareș Bogdan, europarlamentarul liberal, a făcut recent un anunț important despre pensiile și salariile românilor. Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat clar şi răspicat: PNL nu va tăia pensii și salarii. Asta a fost promisiunea lui Rareș Bogdan la Romania TV, sâmbătă seara.

„Domnul Budăi spunea că PNL va veni și va tăia. Până acum s-a dovedit că tot ce au spus dânșii nu are substanță. Doar spun că noi ne ținem de cuvânt. Nu vom tăia salarii, nu vom tăia pensii, vom da conform legii pensiilor toată indexarea. Pensionarii trebuie respectați și nu trebuie supuși unui șoc”, a explicat Rareş Bogdan.

Președintele Klaus Iohannis va avea un mandat complet diferit față de cel din 2014. Este promisiunea făcută de Rareș Bogdan la România TV.

„Vorbesc de un mandat nou al președintelui Iohannis pe care îl veți vedea complet diferit și pe plan extern, dar și pe plan intern unde vom avea o comunicare cu guvernul. E normală alternanța la putere, nu vom sta numai noi la putere. România, fără a avea un război ca în Siria, a avut un exod de populație. E în parteneriat. Niciodată nimeni nu va putea să îl prindă în afara Constituției. Klaus Iohannis mereu respectă Constituția. Vorbesc cu Ludovic Orban și e haos în ministere. În unele ministere oamenii nu au fost conduși deloc”, a declarat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan anunță că o parte din miniștrii cabinetului Orban sunt extrem de competenți. Pe lista cu preferați ai lui Bogdan se află Marcel Vela, ministrul de Interne, Virgil Popescu, ministrul Energiei sau Victor Costache, ministrul Sănătății.

„Urmăriți-o pe Violeta Alexandru cum se mișcă e un profesionist. Urmăriți-l pe Marcel Vela care este o surpriză extrem de plăcută. E o pierdere nu o să îl mai lăsăm să candideze la CJ Caraș unde voia. Gândiți-vă la Florin Câțu, cel mai atacat ministru din toare părțile, este un finanțist excepțional, veți vedea că va începe să vorbească și de investiții. (…) Trebuie să ieșim din această bulă în care ne ține PSD, de bugetari și pensionari. Uitați-vă la Virgil Popescu, un om care conduce patru ministere sub o singură umbrelă. Uitați-vă la Victor Costache, un om extrem de profesionist, care este atacat pentru că a fost în tinerețe manechin. Generalul Ciucă se dovedește și ca manager extrem de bun plus că dă încredere militarilor. Uitați-vă la o mulțime din miniștrii noștri. Am și eu semnele mele de întrebare cu privire la unii pe care aș vrea să îi văd mai hotărâți în a face ordine în ministere. Nu e cazul de o remaniere, oamenii sunt buni. Deocamdată din ce am văzut eu, i-aș nominaliza pe acești oameni”, a mai spus Rareș Bogdan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.