Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu

0

Anunțul oficial al procurorilor DIICOT. Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată zilele următoare pentru omor calificat, sechestrare de persoane, trafic de persoane și minori dar și viol. Procurorii au decis să trimită dosarul în judecată pentru ambele crime.

Procurorii DIICOT va fi trimis în judecată dosarul „Caracal” în cursul săptămânii viitoare, asta pentru că expiră termenul până la care Gheorghe Dincă mai poate fi ținut în arest preventiv. Familiile Alexandrei și Luizei contestă rechizitoriul procurorilor și arată că din dosar lipsește certificatul de deces al Luizei Melencu.

Inițial, procurorii DIICOT au promis că-l vor trimite pe Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Caracal, înainte de finalul anului trecut, însă potrivit informațiilor oficiale aceștia au așteptat raportul FBI care a ajuns în România, informează Romania TV.

Astfel, dosarul va fi trimis în judecată în perioada 6-10 ianuarie. Dosarul ar putea fi trimis în judecată, însă fără speța care o privește pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.