Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei (și) în 2020

0

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Bucureşti şi că o s-o susţină „din orice poziţie”.

Liderul PSD a afirmat că Gabriela Firea şi-a exprimat intenţia de a candida la Primăria Capitalei, menţionând, totodată, că vor fi efectuate sondaje în judeţele unde filialele solicită acest lucru sau în cazul în care conducerea centrală consideră că este nevoie.

„Doamna Gabriela Firea deja şi-a exprimat şi public şi, tot în Comitetul Executiv, primii care îşi arată intenţia să candideze sunt cei care sunt în acest moment în funcţii, atât la consilii judeţene, cât şi la primării. Urmează să fie făcute anumite sondaje în judeţe, dacă sunt solicitate sau în cazul în care conducerea centrală consideră că este nevoie, iar categoric doamna Gabriela Firea va fi candidatul şi eu o s-o susţin din orice poziţie, fie de simplu membru PSD, fie de preşedinte, fie de preşedinte la Cameră sau preşedinte la Buzău”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.