Viscolul și zăpezile au făcut ravagii în mai multe zone din țară

0

Vremea rea a provocat probleme în mai multe zone din ţară. În Suceava, mai multe drumuri sunt închise din cauza ninsorii și a viscolului puternic, iar mașinile și TIR-urile au rămas împotmolite în troiene.

Drumarii din Suceava au lucrat la foc continuu. Din cauza stratului gros de zăpadă care s-a așternit pe șosea, mai multe mașini și tiruri au rămas împotmolite. Peste 30 de utilaje de deszăpezire au intervenit pentru degajarea şoselelor.

A fost alertă și pe munte, în stațiunea Rânca, după ce doi turiști s-au răsturnat cu ATV-urile. Aceştia au fost grav răniți după ce s-au răstunat, din cauza viscolului, în masivul Parâng. Salvamontiştii au intervenit de urgență cu trei utilaje șenilate ce tractează sănii speciale pentru transportul accidentaților. La primul control medical victimele prezentau multiple traumatisme, inclusiv în zona toracică și au fost imobilizate cu atele și saltele speciale. După ce au fost coborâți de pe munte, cei doi răniți au fost duși de urgență la spital.

Turiștii din Predeal au fost prinși de codul galben de viscol și ninsori, iar șoferii luați pe nepregătite au fost nevoiți să tragă pe dreapta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.