Scandal: Mario Iorgulescu a dispărut din spitalul din Italia!

Share:

Mario Iorgulescu a fost externet în secret din clinica italiană în care a ajuns după ce a fost transferat de la Spitalul Elias din Capitală, iar acum este de negăsit, informează Romaniatv.net!

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare, iar poliţiştii italieni trebuiau să-l ţină sub supraveghere. Numai că, după ce a fost externat în secret, fiul şefului LPF Gino Iorgulescu este de negăsit!

Mario Iorgulescu a provocat, pe 8 septembrie 2019, un grav accident de circulaţie pe Şoseaua Chitilei, în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Fiul preşedintelui LPF se afla la volanul unui bolid când a intrat cu 250 km/h în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului, într-o maşină condusă de un alt bărbat, tată a doi copii, care a murit pe loc. Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge şi consumase droguri, au relevat analizele efectuate.

Rănit grav în accident, Mario Iorgulescu a ajuns la Spitalul Elias, de unde a fost transferat la o clinică de lux din Italia. În octombrie, procurorii italieni l-au vizitat şi l-au anunţat că este pus sub acuzare, acesta fiind ultimul contact al autorităţilor cu Mario Iorgulescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.