Edi Iordănescu ar putea prelua banca Universității Craiova

0

Edi Iordănescu este favorit pentru a prelua banca celor de la U Craiova. Tehnicianul are însă o clauză de reziliere cu Gaz Metan Mediaș de 200.000 euro. Craiovenii vor să trimită un jucător în locul banilor. Cosmin Contra și Cristiano Bergodi sunt și ei pe lista oltenilor.

Universitatea Craiova este dispusă să le plătească celor de la Gaz Metan doar o parte dintre clauza de 200.000 de euro pentru eliberarea lui Edi Iordănescu, plus doi jucători. Mai mult, deşi nu este vorba de toată suma, propunerea vizează plata în rate, după cum scrie digisport.ro. Mai mult, Mihai Rotaru, patronul oltenilor, este dispus să transfere cei 4 fotbalişti ceruţi de acesta. Unul dintre ei a şi venit deja, este vorba despre Dan Nistor, adus de la Dinamo.

Preşedintele lui Gaz Metan s-a declarat agasat de insistenţele Craiovei, dar recunoaşte că nu s-ar mai putea împotrivi în cazul în care Universitatea sau alt club ar achita cei 200.000 de euro stipulaţi prin clauză în contract. „Haideți să terminăm cu bâlciul. Noi avem o clauză de reziliere, dacă cineva plătea acea clauză, noi nu aveam ce să facem. Noi avem un proiect foarte serios aici. I-am propus lui Edi Iordănescu prelungirea contractului cu trei ani, așteptăm un răspuns de la el. Noi avem un proiect pe teremen lung. Vrem să ajungem în play-off. Nu mai avem nicio datorie, suntem pe zero. Avem toate plățile la zi. Le dorim succes celor de la Universitatea Craiova, dar să ne lase în pace. Noi suntem o Dacie care mergem să ne batem cu Mercedes-ul. Vrem să intrăm în play-off”, a declarat Ioan Mărginean pentru Digi Sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.