Raportul FBI răstoarnă teoriile specialiștilor români în „cazul Dincă”

0

Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu, a dezvăluit că raportul FBI despre resturile omenești găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, dar și în liziera pădurii, cuprinde date care răstoarnă toate teoriile susținute de specialiștii români.

Legiștii și criminaliștii din România au susţinut că Gheorghe Dincă avea nevoie de o temperatură chiar și de peste 1.000 de grade Celsius pentru a le topi pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Americanii spun însă că temperaturile atinse în butoi au fost de cel mult 385 de grade Celsius, dar cel mai frecvent temperatura a fost de 180 de grade Celsius!

„Doar printr-o aerare forțată putea să atingă o temperatură de peste 300 de grade Celsius”, a spus Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu.

Carmen Obârşan a comentat şi schimbarea de poziţie a lui Gheorghe Dincă şi faptul că procurorii au decis sî-l audieze pe Gheorghe Dincă la trei zile după ce acesta a cerut o nouă audiere, după ce a susţinut că nu a omorât-o pe Luiza Melencu.

„Nu mi-a creat emoţii faptul că Gheorghe Dincă şi-a schimbat poziţia. Orice fel de pistă trebuie luată în considerare. Pe mine altceva m-a şocat: faptul că procurorii s-au gândit că urgenţa se soluţioneaza în trei zile! Trebuia imediat! În ora următoare”, a mai spus Carmen Obârşan la Romania TV.

Solicitarea trimisă luni dimineața de Gheorghe Dincă, din arestul Poliției Capitalei, prin care cere să fie reaudiat în privinţa dispariţiei Luizei Melencu a fost înregistrată marți la DIICOT. Procurorii au stabilit să-l audieze joi!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.