Dan Barna, vacanță de cinci stele în Aruba

0

Dan Barna, şeful USR şi fost candidat la preşedinţia României, a avut parte de o vacanță de cinci stele în Aruba, alături de familie. Politicianul a ales cel mai tare complex al stațiunii, Renaissance Aruba, unde o camera costă aproximativ 450 de dolari pe noapte.

Dan Barna și familia au petrecut o vacanţă de vis pe insula privată a hotelului, la malul oceanului, printre păsările flamingo, scrie Cancan. Partenera de viață a politicianului, Olguța Dana Totolici, este Head of Reward & Respect Labour Litigation Department la una din cele mai valoroase companii petroliere din România, OMV Petrom.

Aruba este o insulă și un teritoriu dependent făcând parte din Regatul Țărilor de Jos în America centrală caraibeană. Situată în Marea Caraibelor, puțin la nord de peninsula Paraguana, Aruba este o insulă de mică altitudine și aridă.

Renaissance Aruba, complexul din orașul Oranjestad, oferă plaje şi o insulă privată de 16 hectare, precum și cazare atât pentru adulţi, cât şi pentru familii. Pune la dispoziție un centru spa cu servicii complete, un cazinou şi diverse restaurante rafinate.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.