Daniel Chițoiu susține că nu vorbea la telefon în timpul accidentului

Daniel Chiţoiu, fost ministru al Economiei, s-a prezentat joi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş pentru a fi audiat în cazul accidentului rutier în care doi oameni şi-au pierdut viaţa. La ieşirea din sediul parchetului, Daniel Chiţoiu a declarat că nu vorbea la telefon în timp ce se afla la volan.

Daniel Chiţoiu s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş unde a fost citat pentru declaraţii în dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în legătură cu accidentul care a avut loc în 26 edecembrie, în jurul orei 12:10, pe DN7, în apropierea localităţii Zamfireşti, județul Argeş.

La ieşirea, Daniel Chiţoiu a declarat că nu vorbea la telefon în timpul accidentului. Întrebat dacă el este cel care a sunat la 112 pentru a anunța producerea accidentului, secretarul general al ALDE a răspuns afirmativ.

Particip la toate procedurile procesului de cercetare penală. Azi, am participat la una dintre ele. Nu vorbeam la telefon, în momentul accidentului„, a declarat Chiţoiu.

A fost întrebat și dacă a vorbit cu familiile victimelor, spunând că nu.

De asemenea, întrebat cum explică faptul că a ieșit din mașină pe picioare și i-a însoțit pe polițiști, apoi a fost luat cu targa și dus la spital, Daniel Chițoiu a răspuns: „Mi-am revenit în momentul acela”.

Două maşini, între care una condusă de Daniel Chiţoiu, au fost implicate în accidentul din 26 decembrie. În urma accidentului, şoferul celei de-a doua maşini împlicate în accident a murit pe loc. Soţia lui a murit la scurt timp la spital. Fostul ministru Daniel Chițoiu și o femei, pasageră în maşina condusă de şoferul mort, au fost duşi la spital. Internarea în spital este şi motivul pentru care audierea liderului ALDE a fost amânată. Chiţoiu a fost externat în 2 ianuarie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.