Incendiu cumplit la un bloc din Slatina. Zeci de persoane, evacuate!

0

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţa într-un apartament din municipiul Slatina, două aflate în locuinţă fiind transportate la spital, iar alţi 20 de oameni din bloc fiind evacuaţi de pompieri, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, o femeie în vârstă de 40 de ani, cu arsuri superficiale la nivelul feţei, precum şi o femeie în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, ambele aflate în apartamentul în care a izbucnit incendiul, au fost transportate la spital. Printre persoanele evacuate din bloc sunt şi copii.

„Pompierii Detaşamentului Slatina acţionează în municipiul Slatina, strada Primăverii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum. Concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii au acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în locuinţe. Au fost evacuate 22 de persoane, două femei aflate în apartamentul unde se manifesta incendiul fiind preluate de echipajele medicale”, a spus Alin Băsăşteanu.

Pompierii acţionează şi pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului, având în vedere că în apartament sunt obiecte textile, cărţi, obiecte casnice. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.