Băsescu nu exclude o candidatură la Primăria Capitalei

0

Traian Băsescu a declarat că președintele Klaus Iohannis „spune prostii”, după ce şeful statului a declarat că PNL trebuie să aibă candidat propriu la Primăria Capitalei.

Traian Băsescu a declarat că chiar el ar putea, desigur, ipotetic, candida la Primăria Capitalei, din partea PMP, pentru că „am lăsat un mandat neterminat”, făcând referire la anul 2004, când a candidat la alegerile prezidențiale și a câștigat.

„Și președinții spun prostii! Cum să riști Primăria Capitalei mergând cu un candidat care să fie al tău. Prședintele nu poate da ordine PMP. Dacă PMP vine cu Paleologu… Dacă eu mă duc la Tomac și îi spun: uite, am lăsat un mandat neterminat, nu vrei să candidez eu de la PMP? Cu cine sunt în competiție de la liberali? S-a grăbit! Și președinții, luați de val, fac erori”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Klaus Iohannis a spus că ar prefera un primar general altul decât de la PSD. „Preferabil să fie de la PNL”, a spus şeful statului, precizând că nu a avut discuţii cu liberalii privind candidaţii la alegerile locale de anul viitor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.