Rareș Bogdan nu mai vrea să negocieze cu „broaștele râioase” din Parlament

Share:

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat duminică seara, la Digi 24, într-o intervenție telefonică pe tema alegerilor parlamentare anticipate, că liberalii vor anticipate cât mai repede pentru că actuala configurație parlamentară obligă guvernanții să discute și să negocieze cu „broaște râioase”.

Rareș Bogdan a spus că PNL vrea anticipate astfel încât în viitorul Executiv „un partid sa aiba nevoie de maxim doua partide la guvernare”. „Nu stam langa aceste broaste raioase cu placere. Nu uitam ce-au facut in ultimii 3 ani de zile”, a zis Rares Bogdan. El nu a indicat si la ce partide se refera. „Trebuie sa negociem cu partide si partidulete create ad-hoc, nu este simplu”, a adăugat acesta.

Rareș Bogdan a precizat că nu o să dezvăluie care sunt următorii pași, deși îi cunoaște, însă anunțul va fi făcut de Ludovic Orban.

„Știm calea, dar eu nu comunic. Sunt un om disciplinat, cel care vorbește este premierul României. PNL nu este Rareș Bogdan sau Ludovic Orban. Anticipatele sunt vitale pentru ţară. Noi ne dorim doua tururi pentru alegerile locale. Nu se pune problema sa fiu premier”, a spus Rareş Bogdan, adăugând: „PNL își va respecta toate promisiunile electorale. Dacă PSD nu va depune moțiune de cenzură, vom merge pe alta variantă. Eu nu am vorbit de demisia guvernului”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.