Cauzele morții Cristinei Țopescu rămân (încă) învăluite în mister

0

Nu se știe deocamdată cauza exactă a morții Cristinei Țopescu. O primă variantă luată în calcul de legiști este infarctul în somn, produs în jurul anului nou. Mai mult, legiștii ar fi descoperit urme de medicamente în stomac. Cert este că în locuința jurnalistei nu a fost găsit nici un bilet de adio. Cei apropiați, dar și nume mari din sfera politică, transmit condoleanțe familiei. 

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit în locuința ei din Otopeni. Echipajul de la ambulanță nu a mai putut face nimic decât să constate decesul.

Cristina Țopescu ar fi decedat in jurul Anului Nou și, spun surse, în stomacul ei ar fi fost găsite mai multe medicamente. Prima variantă care se se conturează e că ar fi murit în timpul somnului.

O primă variantă pe care o iau în calcul medicii este cea a infarctului în somn. Totuși, nu se pot pronunța până când nu vor fi gata toate rezultatele investigațiilor.

Jurnalista de 59 de ani, fiica marelui comentator sportiv Cristian Ţopescu, locuia singură, iar vecinii şi colegii de muncă spun că nu mai primiseră niciun semn de la ea încă de la Crăciun.

„Nu avea nicio problemă de sănătate. Era o femeie foarte retrasă”, spune vecina Cristinei Țopescu.

Din decembrie, jurnalista era consilier al ministrului Sănătății, pe probleme de comunicare. Ministrul Victor Costache, într-un mesaj postat pe pagina instituției pe care o conduce, a spus că regretă „dispariția unui om minunat”.

Ies la iveală noi și noi detalii șocante despre viața Cristinei Țopescu. Președintele unei asociații pentru protecția animalelor susține că jurnalista nu se simțea bine de câteva săptămâni. Cristina Țopescu chiar l-a sunat pentru a i se plânge că ar fi terorizată de un vecin, din cauza câinilor pe care-i avea în casă.

„Știu cât a fost de hărțuită de unii oameni, de hingheri. Au terminat-o psihic. Îl știu pe unul care a terorizat-o efectiv. O șantaja, o șantaja pur și simplu. Ultima oară știu că erau 17, dar știu că toți banii pe care-i încasa plătea diferite locații pentru îngrijirea lor, pentru că cel puțin în ultima perioadă absolut toate resursele le consuma cu animalele astea”,  a spus Marius Chirca, președinte Asociația Pentru Protecția Animalelor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.