Ianis Hagi, desființat de Anamaria Prodan

0

Anamaria Prodan l-a atacat pentru a doua oară în ultimele luni pe Ianis Hagi (21 de ani). Fotbalistul nu evoluează nici la Genk, după experiență ratată de la Fiorentina.

Anamaria Prodan a explicat la GSP Live de ce Ianis Hagi nu s-a impus nici în Italia, nici în Belgia.

„Ianis Hagi n-avea cum să facă niciodată parte din primul 11 al Fiorentinei, dar trebuia să se fi mulțumit cu faptul că e la Fiorentina și că facea parte din acea echipă, că se antrena acolo. Dacă pleacă și de la Genk, nu e bine. Ianis Hagi e un fotbalist normal, nu unul mediocru. 80% va fi vina lui Gică Hagi dacă el nu reușește”, a spus Anamaria Prodan.

În noiembrie, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan l-a criticat pentru Ianis Hagi pentru faptul că a primit numărul 10 la echipa naţională.

„Numărul 10 i-a fost luat lui Nicolae Stanciu la presiunile fabuloase ale tuturor. Că merita Ianis Hagi numărul 10! Cosmin Contra a fost distrus când nu i-a convocat pe Ianis Hagi și pe Răzvan Marin, nu? A fost revoluție, ce nenorocit e Contra! I-a chemat până la urmă. Și ce s-a întâmplat?”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.