De la Focșani, cu tine, spre o Românie mai bună

Share:

Sărbătorește Unirea Principatelor Române în cadrul Conferinței “Vrancea Inima României”, din 24 Ianuarie 2020, care va avea loc în sala de festivități a Colegiului Național Unirea din Focșani, din strada Cezar Bolliac 15, de la ora 10.30. 

Evenimentul este organizat de Fundația Romanian Business Leaders – RBL, prin RePatriot și VSFA, cu sprijinul unei echipe întreagă de voluntari animați de misiunea RePatriot. RBL reunește lideri de afaceri, manageri și experți care se constituie în cea mai importantă platformă națională de promovarea a antreprenoriatului românesc și generatoare unor proiecte de impact pentru societatea românească dintre care enumerăm: RePatriot, Antreprenoria, VSFA, Merito, SuperTeach, Antreprenoresti, Start-Up Bridge, Antrenament pentru Viitor.
“Ne dorim să omagiem împreună această zi importantă și să transmitem un mesaj concret de implicare, prin exemplul personal, pentru a construi o Românie mai bună pentru noi și urmașii noștri”, declară organizatorii. 

RePatriot a lansat un alt concurs special pentru tinerii români de pretutindeni. 5 dintre ei vor fi premiați în cadrul Conferinței. Anul acesta, tinerii sunt provocați să analizeze Mica Unire, să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat de fapt în 1858/1859 și să ne spună care sunt cele 3 principii sau valori care cred că stau în spatele evenimentului. Proiectele sunt lucrări individuale sau de grup format din maximum 3 tineri – elevi sau studenți de pretutindeni.

Participarea la conferință este gratuită, iar mai multe detalii despre înscriere și concurs puteți găsi la adresa:  https://repatriot.ro/conferinta-si-concurs-focsani-2020.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.