Dezvăluiri șocante: Gheorghe Dincă, interceptat în celula sa și la vorbitor!

0

Dezvăluiri uluitoare marţi seară la Romania TV. Gheorghe Dincă ar fi fost înregistrat în arest, la vorbitor, împreună cu fiul lui, deşi nu s-a spus niciodată că acesta ar fi fost vizitat vreodată de familie. Avocatul Tonel Pop a confirmat, oferind detalii din interceptări.

Avocatul Tonel Pop a confirmat faptul că Gheorghe Dincă a fost interceptat în timpul unei vizite a fiului său în închisoare. Se pare că acesta i-a mărturisit copilului său cum a fost nevoit să scape de Fane Risipiţeanu deoarece acesta nu şi-a putut ţine gura. În plus, acesta a adăugat că va trebui să facă acelaşi lucru şi în cazul unei a doua persoane, tot din cauza faptului că ar putea oferi detalii autorităţilor.

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă a fost interceptat şi în celula sa din închisoare.

Dosarul ”Caracal”, în care Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe adolescentele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, a fost trimis de DIICOT Parchetului ICCJ pentru verificarea sub aspectul legalităţii şi temeiniciei, procurorul general Bogdan Licu constituind un colectiv de procurori, care va elabora un referat cu propuneri.

”În cursul zilei de azi, 13 ianuarie 2020, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (P.Î.C.C.J.) dosarul “Caracal”, împreună cu rechizitoriul întocmit, pentru verificarea sub aspectul legalităţii şi temeiniciei şi confirmării de către procurorul ierarhic superior”, anunţă Ministerul Public.

În vederea soluţionării, procurorul general al P.Î.C.C.J., Bogdan Dimitrie Licu, a constituit un colectiv format din procurori din cadrul Serviciului de îndrumare şi control (S.Î.C.) şi Secţiei de urmărire penală şi criminalistică (S.U.P.C.) – Biroul Criminalistică, care va examina actele de urmărire penală efectuate în cauză şi va întocmi un referat cu propuneri, referat care va sta la baza fundamentării deciziei procurorului general.

În acest dosar, Gheorghe Dincă era acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.

Bărbatul a susţinut iniţial că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis pe două fete, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

Familiile celor două fete dispărute cred însă că fetele au fost traficate şi au refuzat să ridice certificatele lor de deces.

Cu puţin timp înainte de începerea demersurilor pentru trimiterea dosarului în instanţă, Dincă a susţinut că nu el ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.