Lensa.ro a deschis un showroom de optică la Timișoara

0

Lensa.ro, cel mai mare magazin online de optică de pe piața din România, a deschis luna această cel de-al treilea showroom. După investițiile din București și Cluj-Napoca, compania a ales Timișoara pentru a continua expansiunea.

În total, investițiile din ultimele 12 luni în cele trei showroom-uri Lensa.ro din România, precum și în modernizarea depozitului, depășesc un sfert de milion de euro.

„Începând de anul trecut, am decis să investim în România pentru a crea o rețea de showroom-uri moderne de optică. Pe lângă București, ne-am dorit să fim prezenți și în orașele în care avem deja un mare număr de clienți. Pe măsură ce numărul de comenzi va continua să crească și în alte zone ale țării, vom face noi investiții și în alte puncte cheie”, a declarat Daniel Crăciun (30 de ani), fondator și CEO al Lensa.ro.

Showroom-ul din Timișoara are o suprafață de 141 de metri pătrați și expune 500 de produse, brandurile: Polarizen, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Hawkers și altele. Acestea sunt și cele mai căutate mărci de către clienții din România, având prețuri de pornire de 99 de lei. Magazinul Lensa din Timișoara este situat pe Strada Gheorghe Lazăr, nr. 30-32, cartier Circumvalatiuni.

„Piața de optică din Timișoara are potențial foarte bun de dezvoltare. Odată cu acest nou magazin, ne așteptăm la o creștere de 5-10% a vânzărilor totale”, a precizat Florin Niță, Business Development Manager Lensa.ro.

Cel mai mare magazin Lensa.ro este cel din București, având o suprafață de peste 500 de metri pătrați și peste 2.000 de modele de ochelari, de la 90 de branduri de renume, printre care Ray-Ban, Police, Guess, Polarizen, Vogue, Silhouette, Hawkers, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Balenciaga, Polaroid, etc.

Showroom-ul din Cluj-Napoca, are 87 de metri pătrați și expune peste 427 de produse. Investiția a fost de 50.000 euro.

Cifră de afaceri de peste 5 MIL. euro în 2019

Pentru 2020 Lensa.ro estimează o cifră de afaceri de peste 7 milioane de euro din comerțul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate și lentile de vedere. Anul trecut, Lensa.ro a încheiat cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane euro.

Pe lângă varietatea mare de modele, Lensa.ro oferă clienților și o gamă extinsă de servicii de optică, cum ar fi: determinarea gratuită a dioptriilor, adaptare la lentile de contact, consultanță specializată privind achiziția de ochelari de vedere, montaj lentile de ochelari, reparații rame.

Lensa.ro este un brand românesc deținut de antreprenorii Daniel Crăciun (30 ani) și Florin Niță (42 ani), care după șase ani s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România, având peste 100.000 de comenzi anual. Compania Lensa.ro a primit mai multe diplome în ultimii ani la Gala Premiilor eCommerce din România. Website-ul Lensa.ro a fost desemnat magazinul anului atât în 2018 cât și în 2019.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.