Campanie outdor inovativă în București. Întrebarea “De Ce Popescu?”, în așteptarea unui răspuns!

6

De la începutul săptămânii , în Capitală, au apărut mai multe panouri care conțin întrebarea De Ce Popescu? Spre mirarea cetățenilor nu se oferă niciun detaliu în plus despre persoana sau produsul la care se face referire. Campania este centrată pe numele Popescu care, până la urmă, poate fi un personaj fictiv sau un teaser pentru o campanie mai amplă.

Este de menționat faptul că scrisul aduce aminte de celebra serie Star Wars.

Menționăm că de-a lungul timpului au fost puține astfel de campanii outdoor în București. Cea mai cunoscută este cea a Institutului Francez din București, sub forma unor desene pe asfalt, în 15 puncte cheie din Capitală.

Până la urmă, astfel de campanii inovative sunt de apreciat și reprezintă o rețetă de marketing de succes cu un impact semnificativ asupra cetățenilor.

Sunt convins, însă, că întrebarea care a generat, la rândul său, o avalanșă de noi întrebări pe rețelele sociale, dar și printre locuitorii din Capitală, va primi, în viitorul apropiat, și răspunsul aferent.  Cred că misterul va fi elucidat în curând!

Indiferent de surprizele care ne vor fi rezervate/dezvăluite, rămâne de salutat ingeniozitatea realizatorilor acestui tip de campanie care scot, până la urmă, din uzual o Capitală murdară, blocată de mașini și fără o strategie de administrație publică pliată pe realitatea mileniului III.

 

Citește și
6 Comentarii
 1. DeCeNu spune
  1. CohonesMasculul spune

   (insert spitting sound here) Ce-i fă asta?

 2. Mario spune

  Dan Cristian Popescu- viceprimar sector 2, viitor candidat la primăria sector 2

 3. Marioara Marinela spune

  Cred că face referire la o bancă,sau un anumit serviciu pus la dispoziţie de o bancă . Şi până la urmă De ce Popescu şi nu Ionescu ? Pentru că aşa au vrut ei. 😂😂😂

 4. Royal spune

  Pe 11.02.2020 se lansează noul Galaxy Samsung.
  Albastrul din reclama este standardul Samsung… iar Popescu este cel mai uzitat nume de familie din România…In timp ce telefonul Samsung este cel mai folosit în România.

  Asa cred…

 5. Bianca spune

  Da, este vizibil acest mesaj pe multe panouri din Bucuresti. Totusi, este deranjant ca agentia nu respecta regulile de ortografie ale limbii romane, nu credeti? „Ce”cu majuscula „C” in interiorul propozitiei „De Ce PÖPESCU?! De ce? chiar asa, de ce?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.