Filmare bizară din Coreea de Nord, cu Kim Jong Un în prim-plan

0

O filmare ciudată care a fost dată publicităţii arată un grup de femei îmbrăcate în uniforme militare, în Coreea de Nord, care cântă şi dansează în faţa liderului Kim Jong-un, dezvăluie dailymail.co.uk.

Femeile îmbrăcate în uniformă de soldaţi sunt înarmate cu o chitară, un acordeon şi tobe. Ele prezintă un spectacol într-o sală mică, în faţa liderului Coreei de Nord şi par a fi foarte emoţionate, deşi clipul nu are sonor. Kim iniţial nu pare a fi foarte impresionat de performanţă, dar ulterior le aplaudă, ba chiar acceptă să fie fotografiat împreună cu ele. Nu este deloc clar locul unde a fost filmată scena,  pare a fi o sală de clasă, dar în online imaginile au ajuns joi, prin intermediul NK News.

În cel de-al doilea set de imagini, Kim se află în mijlocul femeilor soldaţi. Leaderul nord-coreean zâmbeşte, dar o femeie din spatele lui se supără fiindcă o colegă îi deranjează căciula şi se întoarce s-o admonesteze. Femeile par extrem de fericite că au oportunitatea să se fotografieze cu liderul militar.

În al treilea set de imagini, Kim este văzut cum refuză o pernă de la una dintre femei, care arată foarte dezamăgită din acest motiv. Şi mai există cîteva imagini cu femeile în uniformă care joacă volei.

Liderul din Coreea de Nord a ieşit în public foarte puţin în acest an, în condiţiile în care negocierile dintre Pyongyang şi Washington, în ceea ce priveşte programul nulear nord-coreean, au eşuat. Coreea de Nord a avertizat că va continua testele cu rachete balistice intercontinentale dacă SUA nu devin mai flexibile.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.