Scandal la Tribunalul Olt. Gheorghe Dincă, înjurat și amenințat!

0

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu au ajuns, vineri dimineaţă, la Tribunalul Olt pentru prelungirea mandatului de arestare preventivă. Ambii au fost trimişi în judecată în dosarul Caracal. La sorirea la instanţă, Gheorghe Dincă a fost întâmpinat de un grup de bărbaţi care l-au huiduit şi l-au înjurat. În faţa judecătorilor, Gheorghe Dincă a spus că vrea să fie judecat în stare de arest la domiciul. În schimb, Fane Risipiţeanu a spus că nu vrea să meargă acasă pentru că nu are bani. 

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu află astăzi dacă vor fi judecaţi în stare de arest preventiv în dosarul Caracal. Dincă le-a cerut să se întoarcă acasă la Caracal și să nu fie condamnat pentru uciderea Luizei Melencu și violarea Alexandrei Măceșanu. Dincă s-a arătat speriat de faptul că ar putea ajunge la Penitenciarul Craiova, de unde a primit mai multe mesaje din partea deținuților. Zilele trecute, Dincă a făcut şi o cerere de strămutare a procesului de teama că va fi linşat la judecată.

La sosirea la Tribunalul Olt, maşina în care se afla Gheorghe Dincă a fost aşteptată de un grup de bărbaţi care l-au huiduit şi înjurat pe cel supranumit „monstrul din Caracal”.

„Spânzură-te singur în pârnaie!”, i-au strigat mai mulţi bărbaţi în faţa Tribunalului Olt.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.