Vlad Voiculescu vs. Nicușor Dan. Cine va fi candidatul USR-PLUS la Primăria Capitalei?

0

Fostul ministru al Sănătăţii din Guvernul Cioloş, Vlad Voiculescu, şi-a lansat candidatura pentru Primăria Bucureşti, sub sloganul ”Bucureşti, capitala oamenilor buni”. Acesta a fost susţinut de fostul premier Dacian Cioloş, care a subliniat că  „are capacitatea de a aduna în jurul său oameni care să facă lucruri pentru oameni”.

Proiectul fostului ministru, Vlad Voiculescu, pentru Capitală se numeşte ”Bucureşti, capitala oamenilor buni” şi se bazează pe patru principii esenţiale: curăţenie, calitate, control şi colaborare.

”Orice plan serios pentru dezvoltarea unui oraş începe şi se termină cu oamenii. (…) Peste cinci luni putem să alegem o nouă echipă la Primăria Bucureşti şi să dea tonul de acolo”, a spus Vlad Voiculescu, citat de News.ro.

Vlad Voiculescu afirmă că Admnistraţia Firea ”conduce oraşul pe contrasens” şi oferă vouchere şi luminiţe, acolo unde este nevoie de planuri serioase şi investiţii. Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a explicat că Vlad Voiculescu a fost cel mai tânăr ministru din Cabinetul său şi l-a ales, nu pentru că făcea parte din sistemul sanitar, ci pentru că se implicase în sistem, de la cel mai mic nivel – ”ducând citostatice cu plasa”.

”Cei care s-au perindat pe la Primăria Bucureşti nu s-au dus acolo ca să facă, ci ca să fie văzuţi”, a spus Dacian Cioloş, afirmând că Primăria Capitalei a fost pentru mulţi ”o rampă de lansare”.

Potrivit lui Cioloş, Bucureştiul trebuie să fie acum ”o rampă de lansare a bunului simţ şi a responsabilităţii”.

Reamintim că USR București îl susține pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.