Decizia care va șoca milioane de români! Liviu Dragnea va fi eliberat!

Share:

Chiar dacă deținuții cercetați în alte dosare nu beneficiază de zile libere, Liviu Dragnea ar putea ieși din nou în libertate, pentru 24 de ore! Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat chiar vineri o permisie de 24 de ore, se arată într-un articol incendiar scris pe stirimondene.fanatik.ro.

Ziua liberă vine după nici două luni de când Liviu Dragnea s-a aflat din nou în libertate. Atunci, ministrul Justiției a trimis control la Rahova pentru că permisia lui Liviu Dragnea ar fi fost acordată ilegal, însă acesta a constatat legalitatea deciziei luate.

În data de 17 a fiecărei luni, în penitenciarul Rahova se analizează din oficiu situaţia deţinuţilor care ies la muncă. Dacă ei acumulează 60 de credite, din zilele muncite, un deţinut poate obţine o recompensă. Acesta poate primi fie o zi liberă, fie poate să obţină suplimentarea de pachet.

Fostul şef al PSD, Liviu Dragnea, a mai obţinut o zi liberă cadou la finalul lunii octombrie, deşi legea spune clar că acei condamnaţi care sunt cercetaţi în alte dosare penale nu ar avea dreptul la o asemenea recompensă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.