Beyonce, surprinsă de solicitarea lui Harry și Meghan către un celebru producător

Meghan și Harry au fost invitații speciali la premiera europeană a filmului „Regele Leu „, unde s-au întâlnit cu Beyonce-Jay Z. Este prima întâlnire publică între soţia prinţului Harry şi faimoasa cântăreaţă, informează Romaniatv.net.

Cei doi artiști le-au mărturisit ducilor de Sussex cât de mult îi admiră, au vorbit despre copiii lor, iar la final, rapperul american le-a dat și un sfat proaspeților părinți: găsiți-vă întotdeauna timp și pentru voi.

Data viitoare, oricine are nevoie de o voce în plus, noi suntem disponibili„, a spus Harry, la care Meghan a adăugat: „De asta și suntem aici! Ăsta e scopul„.

În timpul conversației, Beyonce este văzută acoperindu-și fața cu mâna, semn că era rușinată de ceea ce aude.

„Priviți la Beyonce! Și-a dat seama ce se întâmplă, atât ea, cât și Mr. Carter trebuie să zâmbească în continuare. Dar, practic, Harry îi cere lui Bob un loc de muncă pentru Meghan. Meghan se preface că totul este o glumă„, spune un internaut.

Este dureros de urmărit. Toată lumea pare atât de incomodă, mai ales în timp ce Meghan vorbește cu Beyoncé”, este un alt comentariu.

În filmul „Regele Leu”, Beyonce este vocea unuia dintre personajele principale.

Prințul Harry a avut prima reacţie publică după anunţul retragerii din Casa Regală şi a declarat că o face cu „mare tristeţe”. În discursul său, într-o înregistrare video publicată duminică pe contul de Instagram oficial al ducilor de Sussex, Harry a spus că rezultatul final nu a fost cel pe care şi l-a dorit.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.