Șocant: Gheorghe Dincă, convins că el a dărâmat Guvernul Dăncilă!

0

Dorin Dumitran, ofiţer psiholog, a dezvăluit la Romania TV că Gheorghe Dincă are impresia că el este cel care a dărâmat Guvernul PSD. Dorin Dumitran a discutat mai mult de 60 de ore cu „Monstrul din Caracal”.

Dorin Dumitran susține că au fost momente când Gheorghe Dincă are un dezechilbru psihologic care îl face să fie impertinent şi arogant.

„În momentul în care Dincă a venit la Bucureşti a aflat cam ce se întâmplă şi de ce notorietate a devenit el. Îmi spunea că din cauza lui s-a schimbat guvernul! Miez din câlţi!”, a spus Dorin Dumitran.

Profilerul a continuat caracterizarea lui Gheorghe Dincă.

„A devenit arogant, a devenit impertinent. Vorbea peste tine. Nu te mai lasa sa spui… A inceput sa faca fel de fel de cereri. Iti e foarte greu sa mai restabilesti acel echilibru psihologic, pentru ca noi eram cam la acelasi nivel. El traieste intr-o ambianta culturala. Este inconurat de oameni, ma refeream la subcultura carcerala. El si-a acoperit rana aia si s-a simtit dintr-o data foarte puternic. Si a dat jos guvernul!”, a mai spus Dorin Dumitran.

Magistrații de la Tribunalul Olt se pregătesc să înceapă procesul din dosarul Caracal. Gheorghe Dincă nu a contestat măsura arestului preventiv și nici nu a mai formulat alte cereri pentru camera preliminară. Cel puțin până acum. În scurt timp și magistratul de cameră preliminară se va pronunța pe legalitatea probelor din dosar.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu. ”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.