Cauți un sprijin financiar? Descoperă oferta pentru credite nebancare de la Provident!

Share:

Chiar daca uneori avem impresia ca viata ne pune mai multe obstacole in cale decat oportunitatile pe care ni le ofera, trebuie sa invatam sa profitam de fiecare ocazie de investitii. Primul pas este sa stabilim un plan de actiune pentru a ne bucura de roadele muncii noastre cat mai repede de la demararea proiectului. 

Inainte de toate, va trebui sa calculam cu atentie costul total al investitiei, precum si profitul rezultat. Iar daca nu dispunem de resursele necesare, putem oricand face apel la oferta de credite nebancare de la Provident, companie care este alaturi de oricine are nevoie de un sprijin financiar pentru a-si pune in practica ideile.

Va trebui totusi sa fim precauti cand planuim sa imprumutam o suma  de bani pentru investitii. De regula, cel mai bun moment pentru a face acest pas este atunci cand profitul rezultat este mare iar riscul investitiei este unul scazut.

De asemenea, trebuie sa ne gandim de doua ori daca suntem pregatiti sa investim intr-un proiect care va aduce beneficii dupa o perioada mai lunga (care depaseste termenul de rambursare a imprumutului). Trebuie sa ne asiguram in primul rand ca profitul este mai mare decat suma totala de rambursat.

Asadar, daca avem o idee buna de investitii, iar tot ce ne mai trebuie este un sprijin financiar, putem face apel la oferta de credite nebancare de la Provident! Fata de imprumuturile bancare, aceasta metoda de creditare faciliteaza accesul la sume mai mici de bani, precum si perioade de rambursare mai scurte.

Cu toate acestea, Provident iti pune la dispozitie posibilitatea de a-ti alege perioada de ramburs, in functie de valoarea creditelor nebancare. Te bucuri astfel de mai multa flexibilitate, avand libertatea de a-ti esalona suma de rambursat cu usurinta.

Cum aplici pentru credite nebancare de la Provident?

Pentru a solicita un imprumut de la Provident, indiferent de suma de bani, va trebui sa indeplinesti cateva criterii de eligibilitate. Va trebui sa faci dovada cetateniei romane, a adresei de domiciliu sau de resedinta pe teritoriul acestei tari, sa ai varsta de minim 18 ani, precum si un numar de telefon valabil.

Va trebui, de asemenea, sa faci si dovada unui venit minim lunar de 300 de Lei (cu exceptia imprumutului STAR) prin intermediul unei adeverinte de salariu, a unei interogari ANAF sau a talonului de pensie, in cazul seniorilor.

Intra pe site-ul Provident.ro, unde toate aceste informatii sunt usor de gasit si inteles, si completeaza formularul de solicitare pentru credite nebancare. Daca indeplinesti toate criteriile de eligibilitate, vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant Provident. De aceea, este important sa ai la indemana toate documentele mai sus mentionate, pentru ca reprezentantul sa poata verifica rapid informatiile.

Ce beneficii iti aduce un imprumut de la Provident?

Alaturi de responsabilitate, corectitudine si transparenta la semnarea oricarui contract, Provident iti ofera urmatoarele beneficii la acordarea de credite nebancare:rate fixe saptamanale sau lunare (imprumutul STAR);

– rate fixe saptamanale sau lunare (imprumutul STAR);

– informatii clare despre costuri si conditii;

-sume intre 500 si 20.000 de Lei (la un prim contract, suma maxima este in valoare de 10.000 de Lei);

Pentru orice informatii sau detalii ce privesc acordarea de credite nebancare, reprezentantii Provident iti stau cu drag la dispozitie! Apeleaza unul dintre numerele de telefon 021 275 75 75 sau 021 9877 si un reprezentant va fi alaturi de tine indata! Nu rata aceasta ocazie de a-ti pune in miscare planurile si de a culege roadele investitiilor tale!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.