Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, declarații șocante: „Gheorghe Dincă mi-a cerut să facem sex!”

0

Avocata familiei Melencu a făcut dezvăluiri halucinante în legătură cu momente din desfăşurarea anchetei în cazul Caracal. 

Carmen Obârşanu a făcut dezvăluiri halucinante din ancheta cazului Caracal, potrivit Romania TV. „Vrea acum sa fie internat la psihiatrie sa faca sex cu asistentele! Problema, omul asta cand a fost internat acum 3-4 ani de fiecare data a avut acelasi diagniostic, tratament, conditii. A fost dus la spital de catre familie, s-a internat, a urmat un tratament pentru alcolism, glucoza si alte medicamente. A stat o saptamana si dupa i-au dat drumul. Cred ca internarile erau pentru pensionare. Cred ca ajunge in loc de verdeata! Dupa o prima condamnare nu are sanse sa iasa pe picioarele lui”, a declarat avcata. Întrebată de Victor Ciutacu dacă la ultima audiere a invitat-o la puscarie sa facă sex, Carmen Obârşanu a răspuns direct: „Da, si i-am raspuns cu o injuratura si el s-a retras ca un animal lovit. Cand esti dur cu el Dincă cedeaza. Asta este metoda sa te porti cu el”.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, susține că va formula diferite cereri și excepții în ceea ce privește rechizitoriul dosarului de la Caracal, iar data de începere a procesului se va amâna cu câteva luni.

“Mă gândesc că acest domn Dincă nu este un om bolnav. Am vorbit cu oamenii din Caracal. Este un om rău care speră să câștige ceva. Vreau să îi atrag atenția dacă se uită la televizor. Este un prost dacă el crede că va beneficia de banii ce i s-au promis pentru a lua asupra lui fapta! Va fi omorât după ce se va da o hotărâre definitivă! Și el nu este conștient de asta!”, precizează Carmen Obârşanu.

”Am făcut o cerere către Tribunalul Olt. Am solicitat să ne trimită și nouă rechizitoriul. L-am primit. După 1 martie se va fixa termen pentru soluționarea cererilor și excepțiilor pe care noi le putem formula. Acestea pot fi admise sau respinse. Poate să trimită dosarul înapoi la procuror pentru competări. Cu calea de atac la Curtea de Apel se ajunge undeva pe la 1 aprilie, iar mai apoi abia se poate fixa data de începere a acestui proces”, a declarat Carmen Obârșanu.

Carmen Obârşanu, avocatul familiei Melencu, a lansat un avertisment ferm cu privire la situaţia lui Gheorghe Dincă şi a făcut apel la poliţişti să îl păzească, pentru ca acesta să nu păţească nimic după anunţul că vrea să fie reaudiat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.