Liberalul Angelica Fădor acuză: PSD a uitat că în 2019 a alocat bani doar pentru 200 de metri din Autostrada Unirii!     

PSD se comportă ipocrit în continuare. Cere Guvernului PNL bani pentru autostrăzi, dar a uitat că Viorica Dăncilă a alocat în bugetul anului trecut fonduri de 2 milioane de euro din care se puteau construi doar aproximativ 200 de metri din Autostrada Unirii. Primii care au sesizat, la începutul anului trecut, bătaia de joc a Guvernului PSD au fost reprezentanții a trei asociații din zona Moldovei care au și atras atenția că din banii alocați proiectului nu se poate construi nici măcar un kilometru.

Acum PSD parcă a uitat că în trei ani de guvernare Grindeanu- Tudose- Dăncilă a schimbat mai mulți miniștri decât a construit kilometri de autostradă.

Guvernul PNL și-a luat angajamentul că va demara construcția Autostrăzii Târgu Mureș- Iași- Ungheni. În curând, Cabinetul Orban va face un prim pas pentru a debloca situația și va emite o Ordonanţă de Urgenţă prin care proiectul va reveni la Ministerul Transporturilor. Țin să reamintesc că guvernarea PSD a mutat 22 de proiecte majore de infrastructură la Comisia de Strategie şi Prognoză,  o comisie ai cărei angajați nu au nici o calificare pentru construcția de autostrăzi.

Al doilea pas va consta în atragerea de fonduri europene, iar Guvernul român va solicita Comisiei Europene, pentru următorul exercițiu bugetar european, fondurile necesare construcției Autostrăzii Unirii.

PNL se va ține de cuvânt. Orice promisiune din campania electorală va fi pusă în aplicare. România nu mai are timp de vorbe, ci trebuie să treacă la fapte.

Angelica Fădor

Deputat PNL de Suceava

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.