Gigi Becali, noi declarații șocante la adresa femeilor

0

Gigi Becali s-a declarat din nou împotriva ideii ca femeile să joace fotbal și a avut mai multe derapaje sexiste într-o intervenţie telefonică la un post tv.

Gigi Becali a comentat decizia FRF a de obliga cluburile din Liga 1 să aibă echipă de fotbal feminin.

„Prima dată, cei de la FRF, trebuie să pună decizia în manualul de licențiere. Dacă nu trec, nu au cum să mă oblige să fac echipă de fotbal feminin. Trebuie pus în manual. Dacă nu scrie, nu fac! Foarte bine dacă s-a decis în Comitetul Executiv, dar nu mă interesează. Cum să nu-mi dai licența? Mă duc la manual și văd că nu e obligatoriu să am echipă. Cum să nu primesc licența dacă nu e trecut în manual? Vă învăț legea. Dacă va fi scris în manual, o sa fac echipă. Bine, nu stau eu în asta. Voi nu aveți nicio vină. Lumea și-a pierdut mințile și spune: hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul! Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali a avut și un schimb de replici cu Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, făcând alte declaraţii scandaloase.

„Uite, cum vă învață dracii să băgați argumente. Dracii sunt cei mai inteligenți. Au cea mai mare inteligență pentru că au fost îngeri. Vreți să fie batjocorit bărbatul? Asta e intenția dracului! Femeia să aibă putere, iar bărbatul să fie schimonosit! Vrea să se strice familia! D-aia nu mai sunt familii, pentru că își pierd capul. Dacă Bodescu și Burleanu zic, fac echipă de fotbal feminin. Nu mă cert cu ei! Dar dacă le lovește mingea în sâni ce fac? Au sutien? Mai bine mă împușcați, dar nu vin la fotbal feminin. Mai bine îmi tai capul!Chiar dacă e să mor, mai bine mor. Dar tot nu fac fotbal feminin!”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.