Gluma zilei: Dăncilă susține că nu a fost instrumentul lui Dragnea!

Share:

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, luni, că „nu a fost instrumentul lui Liviu Dragnea”, fiind numită premier la votul colegilor social-democrați.

„Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea. Acest lucru s-a încercat, s-a speculat în spațiul public. Nu a venit Liviu Dragnea la mine să îmi spună să fac un lucru și eu l-am facut. Am fost numită la votul colegilor mei. Mi-a propus să ocup acestă functie.

Și atunci când a fost propus Sorin Grindeanu, noi am aflat atunci. Și cand a fost propus Mihai Tudose, tot atunci am aflat. Deci nu a fost o metoda diferită pentru Viorica Dăncilă și diferită pentru ceilalți premieri”, a declarat fostul lider PSD, Viorica Dăncilă, la Digi 24.

Viorica Dăncilă a anunţat faptul că este dispusă oricând să susţină un discurs în limba engleză, după ce în campania electorală la prezidenţiale din anul 2019 aceasta a anunţat că într-o lună va vorbi în limba engleză.

Fostul premier al României a fost criticată pentru faptul că face multe gafe în limba română şi că nu cunoaşte limbi străine. Aceasta a declarat în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale faptul că va susţine un discurs în limba engleză.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.