Iohannis aduce clarificări în privința alegerilor anticipate și a demisiei lui Orban

Share:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a vorbit despre alegerile anticipate şi planul pentru înlăturarea premierului Ludovic Orban, dacă refuză demisia, în cazul în care moţiunea de cenzură pică.

”Chiar în această săptămână se desfășoară o sesiune extraordinară a Parlamentului și aștept cu mare interes ce va decide Parlamentul” a spus Klaus Iohannis, întrebat despre anticipate și demisia lui Ludovic Orban.

Klaus Iohannis a declarat faptul că de fiecare dată îl va alege în funcţia de premier pe Ludovic Orban. ”Și de data aceasta, și data viitoare, tot pe domnul Orban îl voi pune premier” a spus Iohannis.

”Fiți asigurat că întotdeauna există un plan B” a mai spus președintele, întrebat dacă are un plan de înlăturare a premierului Ludovic Orban, dacă moțiunea de cenzură nu va trece și dacă Ludovic Orban refuză demisia.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, preşedintele Iohannis a afirmat faptul că a fost anunţată din momentul în care Guvernul a transmis oficial că îşi va asuma răspunderea şi că urmează să vedem ce finalitate va avea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.