Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, jigniri la adresa unui consilier general USR

0

Pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti a fost astăzi şi propunerea de acordare a titlului de cetăţean de onoare mai multor medici.

Consiliul General a dezbătut astăzi proiectul care propune acordarea titlului de cetăţean de onoare medicilor Monica Desiree Dragomir de la Institutul Oncologic, Ioana Marina Grinţescu, Spitalul Clinic de Urgenţă, Cătălin Cîrtoveanu, Spitalul Marie Curie, Narcis Copcă, managerul Spitalului Sf. Maria, Vlad Anton Iliescu, Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, Irinel Popescu, Insitutul Clinic Fundeni, Cristian Ioan Stoica, Spitalul Foişor, Igor Tudorache, şeful programului de transplant pulmonar şi cardio-pulmonar în Departamentul de chirurgie cardiacă, toracică şi vasculară al Universităţii de Medicină din Hanovra, Germania.

Discuţia nu a fost deloc una calmă, deoarece consilierii USR au fost deranjaţi de prezenţa medicului Narcis Copcă, iar Ana Ciceală, în acest context, chiar a luat cuvântul şi a punctat problemele din sistemul medical. În replică, viceprimarul Aurelian Bădulescu a numit-o „criminală” şi a arătat semne obscene în direcţia grupului de consilieri USR.

Narcis Copcă este managerul Spitalului Clinic Sf. Maria din Capitală, iar în 2016-2017 a avut mai multe conflicte cu Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătăţii din acea perioadă, fapt pentru care este perceput ca un apropiat al primarului Gabriela Firea, care l-a şi lăudat de curând pentru cel de-al 52-lea transplant hepatic realizat la Spitalul Sfânta Maria din Bucureşti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.