Măștile de protecție, vânzari record în farmaciile din România

Panica se răspândește cu viteza virusului letal, susține tânărul din Brașov. Spitalele sunt luate cu asalt, iar oameni care sunt sănătoși se trezesc că iau coronavirusul tocmai din unitățile medicale. Îngrijorați sunt și românii din țară: farmaciile încep să rămână fără măști de protecție.

Românii care se întorc din țara care a înfricoșat toată lumea cu noul coronavirus descriu scene de panică și disperare. Sebastian, un student plecat la master, povestește că, în orașul unde a fost, autoritățile iau măsuri drastice pentru limitarea circulației și răspândirea epidemiei.

„Voiai să iei un taxi și nu mai găseai niciun taxi pe stradă, transportul public închis, nu mai era niciun restaurant deschis”, povestește Sebastian Chiriac.

Teama începe să se întindă și la noi în țară, deși autoritățile spun că nu sunt motive. Totuși, măștile de protecție încep să dispară din farmacii.

„Ne protejăm de microbi, de virusuri, de tot ce auzim și vedem la televizor, de ce e peste tot în lume”, spune o femeie care poartă mască sanitară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.