Liftiera demisă de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, rupe tăcerea

Doamna Paula, liftiera concediată de Violeta Alexandru, a oferit primele declarţii despre concedierea ei şi cum s-a petrecut totul, în direct la Romania TV. Femeia a dezvăluit şi ce salariu primea lunar.

Nu am supărat-o cu nimic (n.r. pe Violeta Alexandru). Probabil că nu i-a plăcut fața mea, ce să vă spun. Nu ne-am văzut decât o singură dată! Nu am nicio explicație. M-am mirat și eu, dars-a întâmplat. Sunt la privat. La o întreprindere privată care are un contract cu Ministerul Muncii. Mi-au spus că ei mi-au reînnoit contractul doar pe întreținere, nu și cu liftiera„, a declarat doamna Paula pentru Romania TV.

Deocamdată nu am primit nimic. De luna viitoare intru în șomaj tehnic și apoi… Nu mi-au dat nicio hărtie, o să mă duc să-mi dea probabil. Așa au spus cei de la Ministerul Muncii, să nu mă mai vadă acolo! Și eu m-am mirat, toată lumea s-a mirat. Au zis să plec pentru că doamna ministru nu vrea să mă mai vadă în lift. Mi-am luat geanta și am plecat, ce era să fac!?„, ne-a mai spus liftiera.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.