Ministrul Sănătății, Victor Costache, vizat de un nou scandal. Fosta sa șefa, numită președinte la CNAS!

0

După megascandalul în care s-a descoperit că lucra la o clinică privată, deși funcția de ministru nu-i permite, Victor Costache lovește, din nou! Fosta sa șefă, tot de la Polisano Sibiu, a fost „ajutată” să ajungă președinte la Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. 

Sibianca Adela Cojan, fostul director executiv al Spitalului Polisano de la Sibiu, a fost numită oficial luni preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, printr-o decizie a premierului publicată, luni, în Monitorul Oficial. Totodată, Vasile Ciurchea a fost eliberat din funcţie, scrie Turnulsfatului.ro

Premierul Ludovic Orban a semnat o decizie privind numirea Adelei Cojan în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Decizia a apărut, luni, în Monitorul Oficial.

În Monitorul Oficial a fost publicată şi decizia privind eliberarea lui Vasile Ciurchea din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Adela Cojan a fost director executiv al Spitalului Polisano de la Sibiu, unitate la care a lucrat şi actualul ministru al Sănătăţii, Victor Costache.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.