Mișcare șoc: Peluza Cătălin Hîldan preia 10% din acțiunile lui Dinamo de la Negoiță

Peluza Cătălin Hîldan a devenit acționar al lui FC Dinamo, după ce a achiziţionat 10% din acţiuni prin intermediul programului socios „DDB”.

Peluza Cătălin Hîldan a plătit 100.000 de euro, sumă strânsă din cotizații, și a convenit cu Ionuț Negoiță să dea banii echipei și să primească în schimbul unui singur leu pachetul de 10% din cele 93% deţinute de omul de afaceri. În plus, cele două părți au convenit ca pe măsură ce cotizațiile cresc, numărul acțiunilor pe care fanii să le primească să se mărească. Astfel, Ionuţ Negoiță speră să devină acționar minoritar și chiar să renunțe de tot la Dinamo.

Ionuț Negoiță a anunțat în mai multe rânduri că nu mai este dispus să finanțeze Dinamo, dar că are de gând să ajute clubul până în această vară, cu condiția ca fanii să aibă un plan socios bine pus la punct. Imediat după anunțul afaceristului,a dus o campanie puternică de promovare a proiectului și a strâns 100.000 de euro.

Recent, Anamaria Prodan (47 de ani) a dezvăluit la GSP Live că Dinamo ar urma să ajungă pe mâinile unui fond de investiții străin, condus de familia regală din Emiratele Arabe Unite. „Pe 29 noiembrie, un club din Championship, Charlton, a fost cumpărat de un fond de investiții care are peste 60 de firme în toată lumea. E o chestiune de negocieri. Ei doreau să investească la Dinamo. În toată nebunia asta de a cumpăra clubul Dinamo, ei au cumpărat Charlton cu 65 de milioane de euro. Erau asociați cu Claudiu Florică. Am stat de vorbă inclusiv cu Negoiță. Noi am adus ceva concret, era vorba de scrisoarea fondului de investiții, cei de acolo spuneau că voiau să cumpere clubul. Vorbim de familia regală din Emirate, care vrea să facă performanță la Dinamo”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.