Donald Trump, în pericol? Focuri de armă în apropierea reședinței președintelui SUA!

O femeie care dansa pe o maşină a provocat organele de poliție să deschidă focuri de armă în apropierea clubului de golf Mar-a-Lago al preşedintelui Donald Trump, după ce SUV-ul în care se afla, a trecut de două bariere de securitate în timpul unei urmăriri.

Două femei au fost arestate în urma incidentului din apropierea reşedinţei lui Trump din Palm Beach, Florida, vineri cu doar câteva ore înainte ca președintele să ajungă, potrivit Daily Mail.

Poliția spune că totul a început după ce a fost alertată de o femeie care dansa pe o mașină în parcarea unui motel din apropiere de Mar-a-Lago. Când a ajuns la faţa locului, femeia s-a urcat într-o altă mașină – un SUV negru – și a dus poliția într-o urmărire spre intrarea principală a reşedinţei Mar-a-Lago. Autoritățile au deschis focul de armă după ce SUV-ul a trecut de două bariere de securitate.

Nu se ştie momentan dacă există victime.

Pe baza unei investigații preliminare, anchetatorii cred că vehiculul s-a apropiat de punctul de control cu o viteză mare și nu intenţiona să frâneze.

Trump urma să plece din Washington pentru a ajunge la reşedinţa sa vineri după-amiază, unde trebuia să-și petreacă weekendul.

În Mar-a-Lago au avut loc mai multe incidente de când Trump a devenit președinte.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.