Tudor Chirilă pune tunurile pe liberali

Share:

În plină dezbatere politică, Tudor Chirilă, unul dintre cei mai vocali artişti când vine vorba de evenimentele de pe scena politică, îi critică din nou pe politicieni. 

Tudor Chirilă acuză guvernul Orban că nu-şi ţine promisiunile cu privire la organizarea alegerilor şi că noua prioritate a acestuia este „să refacă USL”, potrivit Adevărul.ro.

„Când s-a instalat, guvernul Orban promitea alegeri în două tururi. Uşor, uşor, se răzgândesc. Au alte prorităţi. Să refacă USL e una dintre ele”, a declarat Tudor Chirilă..

De asemenea, actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu, recent intrat în politică drept lider al Partidului Verde, şi-a exprimat părerea şi acuză UDMR de jocuri politice mizerabile.

„O gaşcă de nemernici plătiţi din banii ţării au trântit Guvernul Dăncilă şi a făcut posibil Guvernul Orban. Cei care se mută de la un partid la altul şi înapoi. Sau se declară independenţi. Că aşa le dictează conştiinţa. Sau îşi zic minorităţi. Tăticii mizeriei sunt ăia din UDMR. De 30 de ani se dau când cu unii când cu alţii după cum le convine lor şi celor de la Budapesta. La fel de mizerabili sunt şi cei care se aliază cu ei deşi sunt trădaţi de tot atâtea ori. E posibil ca maine o nouă majoritate alcatuită din cei de mai sus să doboare şi Guvernul Orban. România normală”, a scris Florin Călinescu.

Citește și
1 Comentariu
  1. crs spune

    De ce, trebuia tavalit Guvernul Dancila ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.