Milionarul croat, iubitul bătăuș al Danielei Crudu, audiat la poliție!

0

Iubitul bătăuș al Danielei Crudu ajunge luni la audieri. Bărbatul de origine croată trebuie să se prezinte la secția de poliție pentru a da explicații despre incident. Daniela Crudu a obținut ordin de protecție încă de la spital, chiar dacă nu a depus plângere.

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul său, un milionar croat. Cruduţa a sesizat poliția, duminică, la ora 5:30. Vedeta a refuzat până acum să depună plângere împotriva agresorului.

 „La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.
Între timp, surse din anchetă susţin că scandalul a început de la niște mesaje. Fosta asistentă se pare că îl înşela pe croat, acesta văzând-o arunci când conversa cu un alt bărbat. Croatul ar fi luat foc şi ar fi lovit-o violent pe Cruduța. Bruneta a ajuns de urgență la spital cu nasul spart, traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.