Becali tună și fulgeră după egalul cu Clinceni: Nu mai investesc la FCSB!

1

FCSB a terminat, luni seară, la egalitate partida cu penultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni, pierzând astfel aproape orice şansă de a încheia sezonul regulat pe primul loc.

FCSB a ratat șansa de a ajunge pe locul doi în Liga 1, la trei puncte distanță de CFR Cluj, aflându-se pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Craiova, dar cu un golaveraj mai slab.

Patronul FCSB a avut o intervenţie telefonică la Digi Sport, în care s-a arătat extrem de dezamăgit şi a dezvăluit că îşi pune problema să nu mai investească sumele uriaşe cu care a obişnuit, fără rezultatele dorite, în ultimii ani, ci să se bazeze pe jucătorii veniţi din academie.

„Nu mă așteptam la așa ceva. Singurul jucător care a jucat a fost Man. M-a deranjat atitudinea. Uite, și Oaidă. Popică și Moruțan au adus un plus. După un meci ca ăsta, mă gândesc să nu mai investesc, să nu mai dau bani. Să iau și eu ce vine de la academie”, a spus Becali la finalul partidei.

Becali a anunţat şi că va începe să vândă din jucători, primul transfer fiind deja parafat, al lui Dragoş Nedelcu.

„Nedelcu pleacă în Ungaria să facă vizita medicală la Mol Vidi. Îmi oferă 500.000 de euro pentru împrumut pe un an și 1.500.000 în iarna următoare pentru transfer definitiv. Plătesc și contractul jucătorului.Ce să facem? Ieftin, asta e. Cum să nu-l vând? Vând tot, în afară de 4 jucători: Man, Coman și Moruțan”, a declarat Becali, lasând să planeze misterul asupra celui de-al patrulea „netransferabil”.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    @ Cum ați comenta și despre faptul că Gheorghe Becali vinde jucători „denominați” de la clubul FCSB, ?
    Când îi cumpără le stabilește prețuri la care să fie vânduți de ordinul zecilor de milioane de euro și îi vinde ulterior la prețuri aproximativ denominate prin tăierea unui zero, din prețurile anunțate inițial, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.