Tupeul iubitului croat al Danielei Crudu depășește orice limită: „Dacă o băteam nu mai ieșea din spital!”

Share:

Ştirea că Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de iubitul croat a şocat o ţară întreagă. Fosta asistentă a avut nevoie urgentă de intervenţia medicilor, după ce a fost bătută. Desfigurată şi de nerecunoscut, aşa arată acum bruneta.

Sora vedetei a făcut dezvăluiri şocante despre bărbatul care a adus în stare critică pe Daniela Crudu. Bărbatul a afirmat că dacă ar fi bătut-o, nu ar mai fi ieşit din spital. „Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital”, a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu.

Daniela Crudu a ajuns ieri dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată.

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei, relatează click.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.