Cum să alegi cele mai frumoase și originale mărturii de nuntă

Share:

Pentru fiecare dintre noi, nunta reprezintă nu numai un moment unic, emoționant, plin de magie, dar și unul care ne aduce, din păcate, foarte mult stres. Dorința ca totul să iasă perfect ne face să acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu, fie el cât de minor.

Tradiția de a da mărturii la nuntă este foarte veche. Se crede că primul tip de mărturie de nuntă, comun printre aristocrații europeni, a fost cunoscut ca un Bonbonniere. Vorbim de o cutie mică din cristal, porțelan și care, în funcție de averea celui care organiza nunta, avea sau nu pietre prețioase. . Tradiția spune că aceste mici cadouri erau dăruite familiei sau prietenilor în semn de recunoștință pentru sprijinul și susținerea lor.

În cadrul unei nunți, mărturiile sunt modalitatea tinerilor de mulțumi invitaților pentru faptul că le-au fost alături în cea mai importantă zi a vieții lor.

Mărturiile de nuntă joacă un rol important în angrenajul unui eveniment pe care ni-l dorim ideal, de neuitat pentru cei pe care îi vom avea invitați. Vorbim de acele mici cadouri, pe care le oferim tuturor celor care au ales să ne fie alături la începutul unui nou drum în viață și care trebuie să aibă o semnificație aparte tocmai din simplul motiv că, prin acestea, invitații își vor aduce aminte de acest eveniment deosebit.

Chiar dacă mărturiile de nuntă nu trebuie să ne devalizeze bugetul, acestea trebuie să fiem obligatoriu, de calitate. Inspirația alegerii mărturiilor de nuntă este, de asemenea, extrem de importată mai ales că astăzi pe piață există o ofertă diversificată în acest sens. Iar raportul calitate-preț trebuie să primeze și de această dată.

Tinerii miri se pot orienta dintr-o paletă largă de mărturii, de la cele mai simple, până la obiecte handmade, mesaje personalizate cu prăjituri gătite în casă sau sticle de vin din producția proprie.

Mărturiile sunt atât de diverse în stil, eleganță și temă, încât pot fi inspirate de locația evenimentului, de povestea cuplului, de tematica sau de pasiunile mirilor. Un săculeț plin de bomboane, o lumânare parfumată, o fotografie înrămată cu gust, sau un borcănaș cu miere, toate acestea pot reprezenta semnificația mărturiilor: grijă, apreciere, iubire și atenție pentru toți membrii familiei și prieteni.

Fie că optezi pentru o mărturie stil casetă, evantai, breloc, iconiță, lumânare plutitoare, breloc sau jucărie de pluș, mărturie de tip ramă sau semn de carte, este important să le mulțumești, în felul tău, invitaților care au fost prezenți la nunta ta.

O ofertă foarte diversificată și numeroasă de mărturii de nuntă online, din care vei putea găsi varianta optimă care se pliază cu tema nunții tale, poți găsi dacă alegi magazinul online Figo Decor. Figo Decor este un magazin online specializat în diverse decorațiuni interioare de cea mai bună calitate, imbatabil la raportul calitate-preț.

Și dacă, pe lângă mărturiile de nuntă, cauți un partener profesionist care să te ajute și în privința accesoriilor florale, a lumânărilor sau a decoratului sălii de evenimente l-ai găsit cu ușurință. Pentru că nunta pe care o organizezi trebuie să răspundă așteptărilor tale, dar și să rămână cu adevărat în memoria invitaților.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.