Imagini șocante cu Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubitul croat

Daniela Crudu a fost surprinsă în faţa locuinţei sale, unde se reface după ce a fost bătută de iubitul croat, Sego Dubravko. Cruduţa a ajuns, duminică, la spital, unde a primit îngrijiri medicale, apoi a plecat acasă. A revenit din cauza durerilor, însă nu a fost nevoie de internare.

Daniela Crudu (foto: romaniatv.net) a ajuns acasă, unde este supravegheată de sora sa, Ana Crudu, şi de tatăl ei, Nelu Crudu. cei doi au cumpărat medicamente şi tot ce este necesar în procesul de recuperare.

„Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a declarat Ana Crudu.

Sora fostei asistente TV a povestit ce i-a zis Sego Dubravko, după ce Daniela Crudu a ajuns în stare gravă la spital.

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital!”, a mai spus Ana Crudu.

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, a declarat şi Nelu Crudu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.