Rareș Bogdan, tot mai aproape de o candidatură la Primăra Capitalei

0

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a fost invitat, marți, în emisiunea „Legile Puterii” de la Realitatea Plus, care are loc zilele acestea la Strasbourg. Fostul realizator TV a vorbit despre lupta deschisă pentru alegerile de la Primăria Capitalei.

Rareș Bogdan a spus că va candida la Primăria Bucureștiului dacă îi va cere partidul, însă nu exclude ca PNL să propună alți candidați dintre membrii săi.

‘’Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere. Nu pot să mă opun deciziei partidului’’, a mai spus fostul realizator al emisiunii ”Jocuri de Putere”.

Europarlamentarul consideră că Dreapta politică trebuie să dea primarul Capitalei în 2020.

Rareș Bogdan: ”Din păcate, alegem primarii într-un singur tur. PNL nu are cum să nu aibă candidat propriu la Primăria Capitalei. Ca să candideze Nicusor Dan la Primărie din partea PNL, va trebui în primul rând să intre în partid. Dar asta nu înseamna că il face automat candidatul PNL la primărie. PNL are azi in Capitala intre 30-34%. Astazi, primul partid din Bucuresti nu mai este USR, ci PNL. Vom sta de vorbă cu toți: PMP, USR, PLUS, cu ALDE, cu toți cei care își asumă valorile Dreptei. Gabriela Firea trebuie indepărtată cu orice preț de la Primăria Capitalei, Dreapta trebuie să dea primarul Capitalei.”

Rareș Bogdan a mai spus că Ludovic Orban îl va susține pe candidatul PNL la Primăria Capitalei, oricare ar fi acesta, a conchis eurodeputatul

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.