Se tulbură apele între PSD și Pro România. Manda și Tudose nu vor o alianță cu Ponta

0

Coordonatorii campaniei PSD de la alegerile locale, Mihai Tudose și Claudiu Manda, au afirmat, la Realitatea Plus, că discuțiile privind o alianță sau fuziune cu Pro România nu pot avea loc decât după ce partidul lui Victor Ponta poate demonstra că este capabil să treacă de pragul electoral.

Mihai Tudose s-a arătat sceptic că Pro România ar putea să se mențină în Parlament după alegerile legislative.

”Azi Pro România e un partid-balama și cred că după alegeri nu o să mai fie în Parlament”, şi-a dat cu părerea Mihai Tudose, care a revenit în PSD de numai două luni, după un periplu pe la Pro România.

Întrebat dacă există posibilitatea ca, la un moment dat, PSD să ”înghită” Pro România, Tudose a declarat: ”Nici de înghițit nu înghițim orice”. Iar Claudiu Manda a completat: ”Este toxic și e greu digerabil”.

Manda s-a arătat iritat de schimbările frecvente de poziție față de PSD ale lui Victor Ponta, despre care a spus că este precum Monica Tatoiu care comentează la televizor pe orice subiect.

”E deja mult prea mult. Nu ai cum să ghicești a doua zi care va fi poziția acestui partid (…) Am putea discuta cu Pro România după ce trec testul de 5%. Victor Ponta este vicepreședinte pe la Renew și în România spui că ești stânga modernă și critici PSD…”, a adăugat Claudiu Manda.

Mihai Tudose s-a enervat, în direct la Realitatea TV, în momentul în care a fost adus în discuție numele lui Vasile Dâncu pentru conducerea campaniei PSD. Dacă pentru Cozmin Gușă nu a avut nicio obiecție, în ceea ce-l privește pe Vasile Dâncu, fostul premier s-a declarat total nemulțumit de rezultatele obținute de Dâncu la Cluj și a punctat faptul că Vasile Dâncu nu mai este membru PSD.

„Eu nu am amintiri cu un rezultat spectaculos la Clujul ăla, dimpotrivă, înfrângerile au fost spectaculoase. Cu teoria stam bine, practica  ne omoară” a declarat Mihai Tudose.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.