Tupeu: Gheorghe Dincă vrea să stea singur în celulă și pază suplimentară!

Share:

Decizie de ultimă oră a conducerii Penitenciarului Craiova în cazului lui Dincă. Monstrul din Caracal a fost mutat dintr-o celulă cu mai mulți deținuți într-o încăpere cu doar doi colegi. Gheorghe Dinca a cerut și pază suplimentara de fiecare dată când va fi dus în fața judecătorilor din Slatina.

Gheorghe Dincă se teme că va fi linșat în perioada în care este transportat către Tribunalul Olt, acolo unde a fost trimis dosarul pentru judecare. Din acest motiv, mostrul din Caracal a solicitat pază suplimentară. El a cerut ca mascații să fie prezenți în momentul în care este transportat cu autospecialele penitenciarului din Craiova spre Tribunalul Olt. Totul după ce în urmă cu câteva săptămâni Gheorghe Dincă a fost huiduit de mai multe multe persoane.

Mai mult, Dincă se teme că va fi ucis și după gratii. Din acest motiv a cerut să stea singur în celulă.

Următorul termen la care va fi prezentat la Tribunalul Olt va fi 18 februarie, atucni când va fi analizată cererea de strămutare a dosarului.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată în data de 15 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.