Becali anunță măsuri drastice dacă pierde partida cu Dinamo

0

Gigi Becali a prefaţat meciul de duminică, cu Dinamo, şi a anunţat ce se va întâmpla cu echipa sa dacă va pierde partida.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a avut o intervenţie telefonică la Digi Sport, în care a vorbit despre partida de duminică, de pe Arena Naţională, împotriva lui Dinamo, decisiv pentru posibilitatea de a mai ocupa unul dintre primele două locuri la sfârşitu sezonului regulat. Pe lângă miza punctelor puse în joc, Becali a explicat că este şi o chestiune de orgoliu şi a anunţat că este pregătit să ia măsuri drastice, în cazul în care ar pierde meciul.

„Dacă Dinamo ne bate pun o spânzurătoare direct în mijlocul terenului. O pun acolo de unde se începe mingea. Acum, să vă spun ceva pe bune. Dacă ne bate Dinamo, la revedere! Nu mă mai interesează. Nu e vorba de orgoliu.

Dacă pierdem înseamnă că nu avem nicio perspectivă. Dinamo e în play-out. Cum să mă bată? Nu e vorba de Dinamo, ci de locul unde e acum. E pe 8 sau pe cât? Nu e vorba de Dinamo. Nu vreau să mă bată o echipă de pe locul 9. Nu vreau să-i supăr pe cei de la Dinamo. Dar eu mă bat la tilul și pierd cu locul 9 înseamnă că nu am ce căuta la fotbal”, a declarat Gigi Becali.

Dinamo – FCSB se va juca duminică, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.