Două bancomate din Arad și Timiș, aruncate în aer de hoți. Poliția, în alertă!

0

Două bancomate au fost aruncate în aer în noaptea de joi spre vineri, primul în Arad la ora 03:00, iar al doilea în Timiş la 06:30. Conform anchetatorilor, hoţii au folosit acelaşi mod de operare ca în cazul bancomatului de la Sinaia. 

Un alt bancomat a fost spart şi aruncat în aer cu ajutorul explozibilului. S-a înntâmplat noaptea trecută la Arad. Un ATM a fost aruncat în aer,  iar hoţii au reuşit să fure banii. Până în acest moment nu se ştie suma exact cu care hoţii au reuşit să fugă.

„Din informațiile pe care le deținem până la această oră știm că azi noapte în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați că ATM-ul unei agenții bancare de pe calea Timișorii a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. S-a constatat că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spary vopsea pe camerele de supraveghere. La față locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul.” , a declarat purtătorul de cuvât al IPJ Arad.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.