Lista miniștrilor și parlamentarilor PNL care vor candida pentru funcțiile de primari și președinți de Consilii Județene

0

Mai mulți miniștri și parlamentari PNL ar putea părăsi funcțiile deținute pentru alegerile locale, asta pentru că ar urmă să candideze fie pentru posturi de primari sau șefi de consilii județene. Potrivit unor surse liberale, mai mulți miniștri și-au făcut deja planuri pentru locale, informează Realitatea Plus.

Potrivit unor surse liberale, Costel Alexe vrea la Primăria Iași, Ionuț Ștefan, la Primăria Focșani, Marcel Vela, la Consiliul Județean Caraș Severin.

Virgil Popescu ar putea candida la șefia CJ  Mehedinți, dacă nu găsesc candidat, pentru că există o decizie a Biroului Executiv PNL care stipulează că, unde dacă nu se găsește candidat, intră în cursă șeful de filială. Asta inseamnă că guvernul Orban 3 va avea altă componentă.

Dintre parlamentari, Iulian Dumitrescu vrea la șefia CJ Prahova, iar Cătălin Toma la Vrancea. În plus, deja se dau lupte în teritoriu pentru candidaturile la consiliile județene. Spre exemplu, la Ilfov, Petrache se bate cu Thuma Hubert.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.